Domján Attila remek első idénye

2017.11.27. 17:32

Kiváló szezont fut a harmadosztályban a Fejér megyei labdarúgócsapat

A Kozármisleny gárdája se állította megoldatlan feladat elé az Iváncsa KSE egyesületét az NB III 16. fordulójában.

Nagy Péter

Imrik László (labdával) góljával vezetett az Iváncsa Fotó: Koppán Viktor

Iváncsa KSE–Kozármisleny FC 2-0 (2-0)

Iváncsa, 100 néző,

V.: Káprály

Iváncsa: Dániel – Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs – Imrik, Pribék – Cseszneki (Mag, 86.), Büki (Berényi, 71.), Majláth (Nédó, 90.) – Balogh L. E: Domján Attila.

Az első félidőben viszonylag hamar, három perc alatt lerendezték a mérkőzést a hazaiak. A 21. percben már megzördült a vendégek hálója, akkor még egy fault miatt nem jutott előnyhöz az Iváncsa, de 15 percre rá már szabályos keretek között szerezték meg a vezetést a házigazdák Imrik László révén. Egy pontatlan kirúgást követően 16 méterről szánta el magát lövésre az iváncsai középpályás, ami Ipacs kezeit érintve került a Kozármisleny kapujába, 1-0. Röviddel ezután ismét a Baranya megyei portás került a figyelem középpontjába a 39. percben, a középhátvéd Kertai Dániel ollózásánál bizonytalankodott Ipacs Péter, a labda pedig utat talált a hálóba, 2-0.

A második félidőben is támadólag léptek fel Balogh Lászlóék, de több gól már nem esett. A kemény belépőkkel tarkított összecsapás 84. percében Hleba Tamást, a vendégek játékosát könyöklésért kiállította a játékvezető.

Imrik László (labdával) szerzett vezetést az Iváncsának Imrik László (labdával) szerzett vezetést az Iváncsának Fotó: Koppán Viktor

– Álmomban sem gondoltam volna, hogy az edzői pályafutásom első féléve ilyenre sikerül – kezdte szezonzáró értékelését Domján Attila, az Iváncsa KSE vezetőedzője.

– Nagy lehetőséget kaptam az elnök úrtól, aki a legfontosabb feladatomként azt határozta meg, hogy tartsam bent a csapatot az NB III-ban. Ismertem az együttes magját, tisztában voltam a játékosok képességeivel. Tudatosan építettük fel a keretet, minden posztra a megfelelő embert igazoltuk. A labdarúgók edzéslátogatottsága nagyot javult, a tréningeken szinte mindig teljes létszámmal tudunk dolgozni. A célunk, hogy a hullámvölgyeket el tudjuk kerülni a tavasszal, és a biztos bennmaradáshoz szükséges 40 pontot minél hamarabb megszerezzük. Úgy érzem, hogy az eddigi teljesítményünk a bravúr kategóriájába tartozik, de ha így futballozunk jövőre is, akkor nagyon boldog leszek – mondta a gárda szakvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában