Fogathajtás

2017.11.29. 11:27

Lovas évzárót tartottak Cecén

A Fejér Megyei Lovassport Szövetség ünnepélyes évzáróját, a megyei fogathajtó-bajnokság idei záró fordulóját lebonyolító település művelődési házában, Cecén rendezték.

V. Varga József

Id. Semjén Attila (b), Paudits Béla, Tóth Roxána, Gosztola Gábor és Semjén Attila a cecei évzárón

Fotó: V. Varga József

A megyei lovas randevún Paudits Béla, a megyei lovassport szövetség elnöke és Varga Gábor, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a versenyzőket, a sportvezetőket és a meghívottakat.

A fogathajtó szakág éves történéseit Gosztola Gábor szakági elnök elemezte. A C-kategória megyei bajnoki versenyeiről szólva egyebek között elmondta: a 11 bajnoki forduló során, 7 versenyen legalább 20-an indultak, 2 versenyen 30 feletti volt a hajtók száma. Fejérben megállt a megyei versenyzők fogyása, miközben Tolna megyén kívül mindenütt csökken a létszám. Az országos C-kategóriás kettesfogathajtó döntőn az utóbbi évek legjobb eredményét érte el a megyei különítmény. Egyéni 2. helyezést ért a mezőszilasi id. Semjén Attila, míg az országos csapat arany a Fejér megyei gárdának – id. Semjén, Tóth Roxána (Sárbogárd) és Semjén Attila (Mezőszilas) – dukált.

Elhangzott: újjáalakul a megyei szövetség, a tisztújítást februárban tartják.

Id. Semjén Attila (b), Paudits Béla, Tóth Roxána, Gosztola Gábor
és Semjén Attila a cecei évzárón

Fotós: V. Varga József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában