labdarúgás

2017.10.12. 18:50

A megyei I. osztály tabellájának első négy helyezettje találkozik egymással ebben a fordulóban

FEJÉR MEGYE – A 10. fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra. A sorsolás szeszélye folytán két rangadóra kerül majd sor.

Káldor András

2017. október 14. szombat 14.30

Ercsi Kinizsi (1.)-Gárdony Agárdi Gyógyfürdő (4.)

Gróf András, az Ercsi Kinizsi vezetőedzője: – Nyolc napon belül három mérkőzést kell lejátszanunk, így elsősorban most a mérkőzésekről szól az életünk. Szerencsére egy hétvégi kudarcot követően tudtunk korrigálni, és visszakerültünk az élre. Szombaton egy újabb rangadó vár ránk, egy jó csapat ellen játszunk. Igazi ki-ki meccs lesz, ha nyerünk, akkor sikerül elszakadni tőlük hat ponttal, amennyiben nem, abban az esetben egyforma lesz a pontszámunk. Természetesen nyerni szeretnénk, ám ez nagyban attól is függ, hogy tudjuk kipihenni a szerdai mérkőzést, ahol nagy erőket mozgósítottunk a győzelem érdekében. Tisztában vagyunk azzal, hogy erős a Gárdony támadójátéka, játsszák a futballt. Ez talán kedvezhet is nekünk, mert mi azokkal a csapatokkal szenvedünk, amelyek inkább az erőfölényüket akarják érvényesíteni. Így a két játszó csapat küzdelméből talán az fog győztesen kikerülni, amely a helyzeteit jobban használja ki.

Sárbogárd (7.)-Baracs (12.)

Viktor Ferenc, a Sárbogárd vezetőedzője: – Szerencsére sok egyéniség van a csapatunkban, de én szeretném, ha igazi csapatot alkotnánk, ebben egyébként jó úton járunk. Jó a csapat kémiája, sokat dolgoznak a fiúk, lassan kezdünk összeszokni egymással. Meg kell tanulnunk a defenzív csapatok ellen is futballozni, főleg azért, mert a jövőben egyre több csapat fog ellenünk védekezésre berendezkedni. Továbbra is a támadófutballt preferálom, hétvégén szeretnénk sok helyzetet kialakítani, és ezekből minél többet befejezni.

2017. október 15. vasárnap 14.30

Ikarus-Maroshegy (3.)-Mór (2.)

Gelencsér Tibor, az Ikarus-Maroshegy játékos-edzője: – Az ősz idáig számunkra álomszerűen alakul, a múlt héten is bizonyított a csapat. Az elmúlt két rangadón rendkívül stabilnak bizonyult a társaság, ez többek között a két kapusunknak (Skultéti András, és Matócza Dániel – a szerk.) is köszönhető volt, akik szenzációsan védtek. A Mór roppant erős csapat, titkon viccesen azt is mondhatjuk, hogy bízunk abban, hogy a Bornapokat heverik ki a játékosok, és akkor talán lehet esélyünk a pontszerzésre. Sokszor elmondtam, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de reméljük, hogy megint tudjuk borítani a papírformát.

Lajoskomárom (10.)-Martonvásár (6.)

Miskovicz Bálint, a Lajoskomárom vezetőedzője: – Az elmúlt hetek inkább a sikertelenségről, mint a sikerről szóltak, most már jó lenne pontot, pontokat szerezni, és gólokat rúgni, hogy elmozduljunk erről a holtpontról. Várom már a találkozást Patkós Csaba barátommal, remélem jó mérkőzést játszunk velük, megpróbálunk mindent ellenük.

Enying (14.)- Mezőfalva (11.)

Vas Tibor, az Enying vezetőedzője: – Kétségtelen, hogy ez egy rangadó jellegű mérkőzés lesz, nem lehet más célunk, nagyon szeretnénk már végre megszerezni az első győzelmet, de ez nem lesz könnyű. A Mezőfalva eléggé összekapta magát, bizonyítja ezt, hogy a Bicske ellen döntetlen értek el legutóbb. Mi is azért próbálunk egyre jobban összeállni, a sérültjeink is lassan visszatérnek.

Polgárdi (9.)-Bicske (5.)

Kurja Csaba a Polgárdi szakosztályvezetője: – Kezdünk éledezni, úgy néz ki összeszedte magát a csapat. A hétvégén már visszatérhet Kosztolányi Bence is a csapatba, bár még azért az orvosnak különleges szerepe van az összeállítás tekintetében, mert többen küszködnek betegséggel. Tisztes helytállást várok a Bicske ellen. Remélem, minél tovább kitart az utóbbi három mérkőzésen mutatott játék és a csapat lendülete. Tudjuk azt, hogy ellenfelünk jobb csapat nálunk, de megfelelő hozzáállással ennek ellenére pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

Tordas (13.)-Sárosd (8.)

Korolovszky Gábor, a Tordas vezetőedzője: – Sajnos nagyon kevés gólt rúgtunk idáig, négy találat elkeserítően kevés kilenc forduló alatt. Ennek ellenére, ha megnézzük a tabellát, azzal szembesülhetünk, hogy ahhoz képest kevés gólt is kaptunk. A helyzeteinket kidolgozzuk, el is jutunk a kapuig, de a ziccereket nem tudjuk értékesíteni, elrontjuk a végjátékot. Több meccsen kaptunk ki egy góllal, pedig ezeket meg lehetett volna nyerni. Ameddig ez nem változik, addig szenvedünk. Bízom a játékosaimban, hogy előbb-utóbb felszakad a gát, akár a Sárosd elleni mérkőzésen is, bár ellenfelünk jó csapat, és egész biztosan nagyon nehéz kilencven perc vár ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában