MÁTYÁSDOMB, NAGYVELEG 

2018.02.19. 21:29

Megvolt a Princess tánccsoport első főpróbája is

Az elmúlt napokban nemcsak helyben, Mátyásdombon mutatták meg tehetségüket a Princess Tánc-Sport Egyesület tagjai: Nagyvelegen is sikert arattak.

Szanyi-Nagy Judit

fgf

Előbb egy mátyásdombi helyi rendezvényre, majd Nagyvelegre kaptak meghívást a Princess Tánc-Sport Egyesület lelkes tagjai.

- Az ismerőseink által jutottunk el a megye északi részébe – mondja Dudás Patrícia, az egyesület vezetője, a 2016-os Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynője.

- Látták, hogy megalakult a csoport, tetszett nekik, amit csinálunk, így felkértek bennünket a szereplésre – teszi hozzá.

A táncosok egy része, elöl a négy újonc ifjúval Fotó: Princess TSE

Ők pedig örömmel fogadták a meghívást, hiszen versenyekre készülnek: márciusban Veszprémbe, áprilisban pedig Siófokra utaznak majd, hogy megmérettessék magukat. Így a két fellépés során régi és új produkciókból szemezgettek, mondhatni, megvolt az első igazi főpróbájuk. A négy fiútag is most mutatkozott be: csacsacsáztak.

- A versenyeken túl készülünk a mátyásdombi családi napra, az egyesület megalakulásának születésnapjára, és a környező településekről is kaptunk meghívásokat – meséli örömmel Patrícia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában