nyári kultúrkalandok

2018.07.19. 15:31

Kabrió panorámabusz és frissítő kultúra – Kirándult a Nosztalgia Klub

Évadzáró buszos kirándulásra ment csütörtökön a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület a város egyik legújabb turisztikai újdonságával, a kabrió panorámabusszal. A frissítő kultúra sem maradhatott el.

S. Töttő Rita

Ezúttal is a Skála parkolójából indult a busz, ahogy minden tematikus program esetén

Fotó: S. Töttő Rita/ Fejér Megyei Hírlap

A város legizgalmasabb turisztikai újdonságával, a kabrió panorámabusszal indult útnak csütörtökön délután a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület, amely, hogy a kirándulás még izgalmasabb legyen, útját összekapcsolta a székesfehérvári Tourinform Iroda egyik legkedveltebb, „Frissítő kultúra” névre keresztelt programjával. A Miska huszárnál álltak meg először, majd a kápolnásnyéki Halász-kastély következett, ahol a tulajdonos család izgalmas életébe nyerhettek betekintést.

Ezúttal is a Skála parkolójából indult a busz, ahogy minden tematikus program esetén
Fotó: S. Töttő Rita/ Fejér Megyei Hírlap

A klub tagjai hajókáztak a Velencei-tavon, ellátogattak a Vörösmarty Mihály Emlékházba, végezetül pedig a velencei kilátónál tették fel a pontot az i-re. Ezt az élményt azonban nem csak ők élhetik át – legközelebb például július 21-én 14 órakor indul útnak a busz a „nyári kultúrkalandok” programjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában