Kiállítás

2023.11.15. 15:30

Ecsettel a békéért – székesfehérvári alkotók festményei a Dr. Koch László utcában

Az Ecsettel a békéért projekt keretében a Dr. Koch László utcában számos székesfehérvári és környékbeli alkotó festményével találkozhatnak a járókelők. Az alkotások egészen november 30-ig lesznek láthatóak, az érdeklődők pedig műtermi áron meg is vásárolhatják őket.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Krajczáros Alapítvány idén tízéves Ecsettel a békéért című kezdeményezésének célja, hogy népszerűsítse a művészetet, valamint bemutatkozási lehetőséget biztosítson a kedvtelésből alkotóknak. Az évek alatt összesen nyolc országból, több mint kétszáz fő hivatásos és amatőr művész csatlakozott a projekthez.

A Dr. Koch László utca 8. kirakatában kiállított festményeket székesfehérvári és környékbeli művészek készítették. Az alapítványon keresztül lehetőség van a festmények megvásárlására is, az ebből befolyó összeget a Krajczáros Alapítvány hadisírgondozásra, valamint a közügyekben kiváló önkéntes munkát végzők elismerésére szeretné fordítani. - írja az ÖKK közleményében.

A Krajczáros Alapítvány munkatársát a 06-30-9566736-os telefonszámon érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában