Ismeretlenek a 301-es parcelláért

2023.06.05. 16:00

Molnár Tamás előadása a Hétvezér esten, Fehérváron

A Fejér Szövetség 598. Hétvezér estjén Molnár Tamás képzőművész, író, publicista Ismeretlenek a 301-es parcelláért címmel tart előadást június 6-án, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

A Hétvezér est vendége Molnár Tamás

Fotó: Pesti Srácok

Amint Boór Ferenctől, a Fejér Szövetség társelnökétől megtudtuk: Molnár Tamás Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett képzőművész, író, publicista, a rendszerváltás előtt ellenzéki tevékenységet is folytató Inconnu művészcsoport, majd rendszerváltáskor az Amnesty International és az IGMF magyarországi emberjogi szervezeteinek alapító tagja, a Magyar Írószövetség és a Nemzetközi Írószövetség tagja.

Az előadó iránt a képzőművészet iránti elkötelezettségén túl nem mindennapi élettörténete, többnyire ellenzéki szerepben, „földalatti” mozgalmakban is kifejtett közéleti szerepvállalása keltette fel a Hétvezér estek rendezőségének érdeklődését.

– Az est során megtekintjük Gulyás János Ismeretlenek című filmjének 3. részét a 301-es parcella történetéről, majd beszélgethetünk Molnár Tamással a 301-es parcella kevéssé ismert, mondhatni ismeretlen történetéről – tette hozzá Boór Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában