Frissen Fejérből

2023.05.30. 11:36

Már csak egy napig szavazhatnak az év színészére!

Május közepén indítottuk el Az év színésze versenyt, amelyen öt, megyénkben játszó színész közül választhatják ki olvasóink azt, aki véleményük szerint a legjobban megérdemli e kitüntető címet. Szavazni már csak holnap 10 óráig lehet!

Házi Péter

A székesfehérvári Vörösmarty Színházban is számos tehetséges színész játszik

Fotó: FMH-archív

Amint arról május 15-én beszámoltunk, olvasóinknak lehetőségük van a Fejér Megyei Hírlapban megjelent szavazási szelvényen keresztül vagy az azevszinesze.feol.hu oldalon szavazni a kedvenceikre. Az Év színésze verseny Fejér vármegyei fordulójában öt színész, név szerint Trokán Péter, Sághy Tamás, Gáspár Sándor, Tóth Ildikó és Varga Gabriella vesz részt. Róluk az azevszinesze.feol.hu oldalon olvashatnak bővebben.

A szelvények május 15-én, 17-én, 19-én és 22-én jelentek meg a Fejér Megyei Hírlapban. A szavazószelvényeknek szerdán, azaz május 31-én 10 óráig szükséges beérkezniük szerkesztőségünkbe, míg hírportálunkon folyamatosan zajlik a szavazás ugyaneddig az időpontig.

A két felületen leadott voksokat összesítjük, és a legtöbb szavazatot kapott művész kapja a 2022/23-as évadban Az év színésze elismerést. A cím elnyerésén kívül értékes díjazásban is részesül majd a legtöbb voksot kapott színész!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában