Nyílt nap

2023.05.12. 17:00

Ingyenes nyílt nap az egészséges, fájdalommentes mozgásért

A székesfehérvári Kertalja Origo Ház nyílt napot rendez május 14-én, vasárnap 9 órától 15 óráig. Az érdeklődők ingyenesen kaphatnak tanácsot például az ülőmunka kapcsán, jógázhatnak, és a gyerekek fejlesztéséről is szó lesz.

Bokros Judit

Az ingyenes nyílt napon a MOBEK-Mobilitás Egészség Klubban többen tartanak foglalkozást, előadást. Például: Hegedűs Ágota rehabilitációs tréner tanácsokat ad az ülőmunkát végzőknek. Plánki Krisztina fejlesztő pedagógus az alapozó terápia gyerekekre gyakorolt kedvező hatásairól beszél. Laky András ortopéd szakorvos és Sinka Gréta gyógytornász témái a vállproblémák és a rehabilitáció lesznek. Sinka Anikó TSMT terapeuta a csecsemőkori reflexekről beszél.

A Namaste jógastúdióban Nagy Gábor jógaoktató tart 9-15 óráig ingyenes foglalkozásokat, amelyekre előzetes bejelentkezés szükséges. A résztvevők más-más jógatípusokat ismerhetnek meg, de szó lesz a relaxációról és a jóga filozófiájáról is.

Részletek az Origo közösségi oldalán olvashatók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában