Ifjúsági Fesztivál

2023.05.08. 16:30

Az első siker után már a folytatást tervezik Iváncsán

Idén első alkalommal rendezték meg az Iváncsai Ifjúsági Fesztivált, s a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a szervezők már a folytatást tervezik, kikérve a résztvevők véleményét is.

Héjj Vivien

Gondozott kertek és rendben tartott terciák versenyezhetnek

Fotó: Fehér Gábor / FMH-Archív

Nemrég, április utolsó hétvégéjén debütált az Iváncsai Ifjúsági Fesztivál, a szervezők máris a folytatást tervezik. Az első alkalomnak ugyanis igencsak nagy sikere volt: zenés faluébresztővel, májusfa állítással, főzőversennyel, családi programokkal és koncertekkel várták az iváncsaiakat.

Már az első alkalommal biztossá vált, hogy a helyiek és a környékbeliek körében van igény az ilyen és ehhez hasonló rendezvényekre. A hatalmas sikeren felbuzdulva már most a folytatást tervezik a szervezők. Ennek részeként egy online kérdőív segítségével kérik ki a lakosság véleményét arról, milyen programokat látnának szívesen a jövő évi rendezvényen.

A kérdőív néhány személyes adat megadása után minimális idő alatt kitölthető. A helyiek és a környékbeliek – segítve a rendezvény szervezőinek munkáját – 1-10-ig tartó skálán értékelhetik az idei rendezvényt, valamint megjelölhetik az általuk preferált programelemeket és azon kedvenc előadóikat, akiket szívesen látnának a második Iváncsai Ifi Feszten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában