Kint is, bent is szórakozás

2023.04.06. 11:00

Ünnepi hétvége a Nádasdy-kastélyban

Ki ismeri a tündérpor varázsát vagy azt, hogy hogyan kapcsolódhat a három kívánsághoz? Mesejátékot néznél a kastélyban vagy tojást keresnél a parkjában? Idesüss!

Hajdú Marianna

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

Színes és izgalmas programokkal készültek a húsvéti látogatók számára, a nádasdladányi Nádasdy-kastélyban, április 7.-10. között. Amint a feol.hu megtudta, a programok nagyrészét a kastélyban rendezik, de a tojás kereséshez kapcsolódó játék, a kastély parkjában tartogat meglepetéseket a gyerekeknek és a szervezők remélik, hogy az időjárás sem szól közbe a hétvégén. Extra ajándék a kicsiknek: csillámtetoválással is készülnek a sok meglepetés mellett, a programok megálmodói. A hosszú hétvégén, folyamatos múzeumpedagógiai foglalkozásokkal is várják a kastély látogatóit és az érdeklődőket, amelyeket a múzeumpedagógiai teremben tartanak.

Vasárnap délelőtt Egyed Brigitta és Kátai Kamilla színésznők mutatják be a Három kívánság, avagy nem minden tündérpor című interaktív mesejátékot. A 9:30-kor kezdődő előadásra az Ősök csarnokában várják a gyerekeket. Itt fény derül, hogy miből is áll a tündérpor és mi köze a három kívánsághoz? Igazán kellemes kikapcsolódás lehet a család minden tagjának a zenében, dalokban gazdag mesejáték, melynek főhősei, Benő béka és Kamilla tündér, akik a történet szerint, megmentik a bajba került Aranyhalat.
A kastély minden nap 10:00 órától várja látogatóit az ünnepi hosszú hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában