India nyomában

2023.04.18. 19:00

Ismét a VMK Tolnai utcai Tagkönyvtárába látogat Simigh Ágnes

Bővebben is megismerhetik Indiát azok, akik ellátogatnak a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai tagkönyvtárába április 25-én kedden, 16.30-tól.

Kecskés Zoltán

Simigh Ágnes, „A valódi Irán" című előadáson.

Forrás: VMK

Akik ott voltak a néhány hónappal ezelőtti Simigh Ágnes, „A valódi Irán" című előadásán azok tudhatják, hogy élményekben és színes felvételekben nem lesz hiány. A Székesfehérváron született idegenvezető a világ számos országában megfordult már és ezúttal India nevezetességeit tárja az érdeklődők elé. Mint azt már az előző eseménykor megtudtuk róla, szabadidejében gyakran utazik, olykor egyedül is hátizsákjával a hátán, melynek köszönhetően igazán személyes, testközeli élményekkel tölti meg a utazótáskáját.

Mindemellett ne feledjék, hogy akik áprilisban a Tolnai u. 30. szám alatti épületbe látogatnak, megtekinthetik a pesti magángyűjtő, Sárosi István képeslapgyűjteményét, főszerepben a hölgyekkel. Több mint 200 képeslap mesél a szebbik nem különböző szerepeiről a világunkban az ókori időktől egészen napjainkig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában