Premier

2023.04.21. 14:30

Ezúttal a rendező mesél – Előhang a Bölcs Náthánhoz

A premierközönséget és az előadás iránt érdeklődőket is várják április 21-én 18 órára a fehérvári színház kávézójába, ahol újabb kulisszatitkokat és érdekességeket hallhatnak a jelenlévők.

Héjj Vivien

A premiert háttérbeszélgetés előzi meg, melynek vendége ezúttal Szikora János, a darab rendezője - képünkön Tóth Ildikó és Sarádi Zsolt

Fotó: Fehér Gábor

Pénteken, azaz április 21-én 19 órától láthatja a Vörösmarty Színház közönsége először a Bölcs Náthán című előadást. A premier előtti órában a darab rendezője, a teátrum igazgatója, Szikora János árul el sok-sok érdekességet az előadásról.

A 240 évvel ezelőtt Berlinben bemutatott Bölcs Náthán máig sem veszített aktualitásából, Gotthold Ephraim Lessing fő műve a vallási tolerancia, az emberség és a szívbéli jóság kérdéseit is boncolgatja.

A premier előtti beszélgetés bárki számára nyitott, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Vörösmarty Színház honlapján és közösségi oldalán keresztül lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában