Egyre csak érik a gyümölcs

2023.03.24. 18:00

Újabb sikert szüretel a Szilva

Ismét közönség elé áll a Szélforgó színjátszókör. A SZILVA! avagy a sör nem ital , a tészta nem étel, a medve nem játék! című előadás már több helyszínen is sikert aratott, így Kincsesbányán sem vall majd kudarcot az isztiméri alakulat.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

A tavaly ilyenkor alakult isztiméri Szélforgó színjátszókör művészeti vezetője, Vaszkó Bence és nyíregyházi kollegái, barátai által közösen írt székely adomákból, már létező tréfákból merített népi groteszkkel léptek a nagyérdemű elé. Nagy sikere volt a SZILVA! avagy a sör nem ital , a tészta nem étel, a medve nem játék! című előadásnak. A teltházas, premier még novemberben volt Isztiméren, de azóta már felléptek a székesfehérvári József Attila Kollégiumban és Bakonykútiban is. 

A zenei betétekkel, népdalokkal tűzdelt jeleneteken minden alkalommal jól szórakozott a közönség, ezért nem érdemes kihagyni. Az előadásnak és a szervezőknek köszönhetően ismét lesz színház Kincsesbányán, méghozzá március 26-án, 17 órakor a helyi művelődési házban.

Fotós: Palocsai Jenő / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában