Közeleg az ünnep

2023.03.28. 08:00

Közös húsvétvárás Zichyújfaluban

Közös húsvétváró rendezvényre invitálja a helyieket Zichyújfalu önkormányzata: április 1-jén, az iskola udvarában tartják az ünnepi készülődést.

Héjj Vivien

Forrás: Pixabay

A közelgő ünnepekre hangoló programra várja az érdeklődőket Zichyújfalu önkormányzata. A közös húsvétváró délután alkalmával kézműves foglalkozások és finom falatok fogadják a helyieket.

A 14 órától kezdődő program során az utazó skanzenben népi körhinta és játékpark várja a kicsiket, akik a játékok felfedezése közben kézműves foglalkozás keretében húsvéti tojások készítésében is részt vehetnek.

Két órával később, 16 órától a település tojásfáját díszíthetik fel közösen a program résztvevői. Ehhez a szervezők kérik, hogy mindenki hozzon magával egy vagy több díszes tojást. Ez idő alatt az óvó nénik játékos és ügyességi vetélkedőkkel várják a gyermekeket.

A program zárásakor a ünnepi finomságok kapják a főszerepet, melyhez a szervezők várják az ügyes kezű háziasszonyok által készített ehető húsvéti alkotásokat.

Az eseménynek a tervek szerint az iskola udvara ad ott, ám rossz idő esetén az egyes programelemek a Zichy Csarnokba költöznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában