Frissen Fejérből

2023.03.23. 08:00

Közművelődési Díjat kapott az ercsi művelődési ház intézményvezetője

Ercsi kulturális életében betöltött kiemelkedő tevékenységéért Közművelődési Díjat vehetett át Elszeszerné Sólyom Anna, az Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője.

Héjj Vivien

Az önkormányzati elismerést Szabó Tamás polgármester adta át

Forrás: Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár

Méltatásában elhangzott: Elszeszerné Sólyom Anna 2002 novemberétől a művelődési házban művelődésszervezőként dolgozott, majd 2005-től tíz éven át vezette az intézményt. Ez idő alatt a gyakorlatban is elsajátította a közösségfejlesztést, a művészeti tevékenységek irányítását, a civil és alapítványi tevékenységek ellátását, a városi és a megyei rendezvények lebonyolítását és az intézmény teljes körű üzemeltetését.

Szakmai tudását folyamatosan fejleszti és igyekszik magasabb szintre emelni, munkájának köszönhetően több jelentős felújítást üdvözölhetett a művelődési ház. Több településsel összefogva diákok százait megmozgató közösségfejlesztési pályázatok lebonyolításában vett részt.

2022 januárja óta ismét a helyi művelődési ház és könyvtár intézményvezetőjeként van jelen Ercsi kulturális életében Elszeszerné Sólyom Anna
Forrás: Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár

2015-től a Nemzeti Művelődési Intézet Fejér megyei irodavezetője és a Fejér megyei kulturális intézmények koordinátora lett, 2022 januárja óta pedig ismét Ercsiben, a művelődési ház és könyvtár intézményvezetőjeként kamatoztatja megszerzett tudását, tapasztalatait. Az intézmény programjaival igyekszik minden korosztály számára színvonalas közösségi, szórakoztató és kulturális rendezvényeket biztosítani.

Több évtizedes lelkiismeretes munkáját, a város kulturális életében betöltött kiemelkedő tevékenységét Közművelődési Díjjal ismerte el Ercsi önkormányzata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában