Megvannak a sorsolás eredményei!

2023.03.29. 17:32

Íme a 13. Fehérvári Versünnep mentorjai és mentoráltjai

Kiderült kik azok a művészek, akik mentorálni fogják azt a 12 diákot, akik a 13. Fehérvári Versünnep döntőjébe jutottak.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A Fehérvári Versünnep voltaképpen egy városnyi szervezet együttműködésének a gyümölcseként jött létre 13 évvel ezelőtt, hiszen fő szervezője a Fehérvár Médiacentrum, támogatja az önkormányzat, az egyházmegye és a Vörösmarty Színház. Az idei évben március 18-án, szombat délelőtt tartották az eldöntőt, mely során kiderült, hogy ki az a tizenkét szerencsés diák, aki ott lehet az április 15-i döntőben, méghozzá nem is akármilyen felkészülési segítséggel. A Vörösmarty Színház színészei immáron 9 éve támogatják és segítik mentorprogramukkal a fiatalok felkészülését. Székesfehérvár alpolgármestere, Mészáros Attila még a mentorok kisorsolása előtt úgy fogalmazott a Fehérvári Versünneppel kapcsolatban, hogy a város egyik legfontosabb tehetséggondozó akciója, ami nem csak egy napról vagy a döntőbe jutásról szól, hanem azokról a résztvevőkről, akik ma már szinte egy mozgalommá nőtték ki magukat. 

– A versünnepnek szerves része a Vörösmarty Színházzal való együttműködés, amelynek keretében a döntőbe jutott 12 fiatal néhány színésszel gyakorolhat az április 15-i döntőre. A visszajelzések alapján pedig elmondható, hogy nem csak a fiataloknak nagy élmény a mentorálás, hanem a színészek számára is – fogalmazott az alpolgármester.

A sorsolásnak pedig a következő eredményei lettek: 

- Andrássy Máté mentoráltja Galovics Luca és Szücs Boglárka

- Imre Krisztián mentoráltja Tóth Marietta Júlia és Szabó Gergő

- Juhász Illés mentoráltja Borbély Bálint István és Tóth Ádám

- Kelemen István mentoráltja Bódizs Boróka Ajsa és Farkas Angéla

- Kozáry Ferenc mentoráltja Vargha Villő Virág és Béres Róza

- Molnár G. Nóra mentoráltja Borbély Levente Miklós és Török Laura

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában