Frissen Fejérből

2023.02.14. 09:53

Videópályázat Petőfivel: izgalmas felhívást tettek közzé

Egyperces videófelvétel Petőfiről, a lánglelkű költőről – izgalmas felhívást tett közzé a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola.

S. Töttő Rita

Forrás: Illusztráció: Pexels

Petőfi és én címmel hirdet videópályázatot a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola. A Petőfi bicentenárium alkalmából megjelentetett pályázat célja, hogy a pályázó videóüzenetben mutassa be, mit jelent számára Petőfi Sándor alakja, költészete, zsenialitása. Képekkel,  gondolatokkal, történtekkel és idézetekkel alátámasztott videófelvételeket várnak, de bemutatható a videófelvételen keresztül egy-egy Petőfi alkotás is. A fókusz ezúttal a személyes kötődésen, az érzelmeken van.

A videó hossza minimum 30 másodperc, maximum 1 perces lehet, melyet a [email protected] e-mail címre kérik küldeni, akár fájlmegosztó használatával. Bármely korosztály, egyénileg és csoportosan is jelentkezhet a pályázatra 2023. március 15-ig. A pályaművekből a Népfőiskola kisfilmet kész, melynek premierje április 11-én, a magyar költészet napján lesz. A videó mellé szükséges csatolni a főbb információkat: nevet, kort, címet, a videó címét, elérhetőségeket, valamint egy felhasználói nyilatkozatot

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában