Mérföldkő

2023.02.05. 09:00

Molnár Angelika első fotókiállítása nyílt meg Enyingen

A “Tinódis” öregdiák, Molnár Angelika első állandó kiállítása nyílt meg a Vas Gereben Művelődési Házban.

Hajdú Marianna

A “Tinódis” öregdiák, Molnár Angelika első állandó kiállítása nyílt meg az enyingi művelődési házban

Fotó: Ifj. Kató Balázs

Óvodapedagógusi diplomája mellett végzett fotográfus és fotótermék kereskedő, akinek első önálló kiállítása január 23-án nyílt meg az enyingi művelődési házban.

Tizenkét évesen kapta az első telefonját, amivel elkezdett fotózni. 2015-ben vette meg első igazi fényképezőgépét, innen fordult komolyra az érdeklődése a fotózás iránt. Hobbija egyre inkább hivatássá vált. Fotós iskolában képezte magát, Nánási Pál, Schram András, Keleti Éva munkásságát kedvelte meg a legjobban, de Méreg Bálint helyi fotográfus is segítette a fejlődését. 2021-ben bejutott egy magyarországi fotós tehetségkutató legjobb 40 fotográfusa közé, és már két képe is megjelent a National Geographic oldalán.

Fotós: Molnár Angelika

Érdeklődése széleskörű: tájképek, növények, érdekes tárgyak, portrék, családi fotók. Legjobban portrékat szeret készíteni, azok az egyszeri emberi pillanatok, momentumok érdeklik, melyek különben már vissza nem hozhatók.

Forrás: Molnár Angelika

Kiállítása március 6-ig látható a Vas Gereben Művelődési Ház és Könyvtárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában