ABC

2023.02.05. 10:00

Egyszerre oktat és szórakoztat a kedves fehérvári űrlény, ARi BARi legújabb dala (videó)

A fülbemászoló slágergyáros ezúttal kifejezetten az óvodásokat vette célba kiejtést segítő gyerekdalával.

Elekes Gergő

Fotó: ARi BARi

Amint arról portálunk felületén már többször is beszámoltunk, a fehérvári székhelyű zenei producerpáros, a SMiTHMUSiX, azaz Kovács Norbert és Körmendi Roland fejében 2019-ben merült fel először a kedves űrlény, ARi BARi koncepciója. Hogy miért is? A srácok szerint a XXI. század modern zenéi nem kifejezetten az 5-13 év közti gyerekek számára készülnek. Vannak a náluk jóval fiatalabbaknak szóló muzsikák, vagy a nekik még egyáltalán nem való dallamok. Ezen szerettek volna változtatni ARi BARival, aki azóta már több fülbemászó nótával is előállt, elég csak a Sihuhu, a Tánc vagy a Hurrá, nyralunk című dalokra gondolni, melyek mind a modern kor szellemében, de oktató jelleggel készültek.

A srácok ezúttal sem változtattak a koncepción, így az ABC címet viselő zene kifejezetten kiejtést segítő céllal készült az óvodásoknak. Hogy sikerült? Nézzék meg Önök is!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában