Játékszín

2023.01.23. 19:00

Szikora János rendezése Fehérváron is debütál

A Játékszín készülő előadásának alkotói között rendezőként tűnik fel Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója. A darabot természetesen a fehérvári közönség is láthatja majd.

Héjj Vivien

A Csodálatos vagy, Júlia! szereplői és az előadás rendezője, Szikora János (középen)

Fotó: Juhász G. Tamás

William Somerset Maugham zenés vígjátékát rendezi a Játékszínben a fehérvári színházigazgató, Szikora János. A Csodálatos vagy, Júlia! első bemutatója február 25-én a fővárosban lesz, később azonban a székesfehérvári színházkedvelő közönség is láthatja a Csillagfény 2. bérletben helyet kapott előadást.
A Vörösmarty Színház ismertetője így ír az előadásról: „Julia Lambert remek humorú, csodálatos színésznő, mindene a színpad, a játék, más nem is létezik számára. Megteheti, hisz ott van mellette színházigazgató férje, aki két lábbal áll a földön, és bölcsen veszi tudomásul felesége mulatságos szeszélyeit. Még azt is, amikor Julia beleszeret a jóképű, ám üres fejű könyvelőjükbe. Vígjátékba illő, ahogy Juliának ezúttal nem sikerül úrrá lennie az érzelmein…”
A címszerepben Eszenyi Enikőt láthatja a közönség, míg darabbéli férjét a Vörösmarty Színház társulatának egykori tagja, Hirtling István játssza. További szerepekben feltűnik a színen: Pásztor Erzsi, Baronits Gábor, Lelkes Botond, Szőlőskei Tímea, Trokán Péter és Mosolygó Sára. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában