Ráhangolódás

2022.12.13. 12:30

Adventi ráhangolódás a Hétvezér esten

A Fejér Szövetség 576. Hétvezér estjén Adventi – ima, vers és könyv – ráhangolódás címmel Bobory Zoltán Jósika Miklós-díjas költő, a Vörösmarty Társaság elnöke tart előadást december 13-án, kedden 18 órakor a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban (Fürdő sor 3.).

V. Varga József

Bobory Zoltán már diákkorától aktív résztvevője a fehérvári irodalmi életnek – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke. Tizenkilenc évig vezette a legendás Látó-kört, még a Szent István Művelődési Ház igazgatójaként alapította a Vár című irodalmi-közéleti folyóiratot, önkormányzati képviselőként a kulturális bizottság elnöke volt. 2010 óta a Vörösmarty Társaság és a Szekfű-Lánczos Ösztöndíj Alapítvány elnöke. 
Az esten közreműködik Závodszky Noémi, a Vörösmarty Színház színművésze.
Amint megtudtuk: a Fejér Szövetség az adventi időszak derekán, a 2022-es évad utolsó előadásaira – és előreláthatóan egészen 2023 áprilisáig – új helyszínen, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központba (régi nevén A Szabadművelődés Házába) várta, várja vendégeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában