FüleMüle koncertsorozat

2022.11.26. 07:30

Mozartról gyerekeknek Kápolnásnyéken - az első adventi hétvégén

Idén sem maradnak el az adventi FüleMüle koncertek Kápolnásnyéken. Ám ezúttal nem a Halász-kastély ad otthont a rendezvénynek.

S. Töttő Rita

Forrás: FMH-Archív

Évek óta nagy sikerrel rendezik meg a  adventi időszakban a gyermekeknek szóló FüleMüle koncertsorozatot a Halász-kastélyban. Az intézmény a télre ugyan bezárt, de a program nem marad el. Ezúttal a Liszt Művészház ad otthont a programnak. Az első adventi hétvégén, november 27-én 15 órakor lesz az első alkalom, amikor ismét világhírű zeneszerzők műveit hallhatják a gyerekek. Sőt mi több, róluk mesélnek a zenész vendégek, akiknek szerzeményein, dallamain keresztül ismerkedhet meg a hallgatóság a komolyzene varázslatos világával. Az adventi délutánok házigazdája Bartek Zsolt klarinétművész lesz. Most vasárnap fellép Kertész Endre (cselló), Bartek-Rozsnyói Judit (hegedű és brácsa), valamint Bartek Zsolt (klarinét). Ők idézik meg Wolfgang Amadeus Mozartot és az ő különleges, varázslatos világát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában