Kicsiknek és nagyoknak

2022.09.02. 21:00

Indul az új évad az Igézőben

szekesfehervar.hu

Felnőtteknek szóló előadásokkal és gyerekeknek szóló produkcióval várják az érdeklődőket a Basa utcai színháztérben. 

Szeptember 6-án, kedden 19.00 órakor Schwechtje Mihály Az örökség című egyrészes drámája lesz műsoron. A székesfehérvári Örökség Csoport kifejezetten ennek a darabnak a színrevitelére alakult meg két éve. 2021 októberében mutatták be az előadást, amely elnyerte a tavaly novemberi Paál István Fesztivál fődíját. A történet egy hazalátogató orvosról szól, aki fokozatosan szembesül kevéssé erkölcsös dolgokkal.

Szeptember 9-én és szeptember 30-án, pénteki napokon 19.00 órakor a Szabad Színház előadásában láthatják a nézők a Pánik, avagy férfiak az idegösszeomlás szélén. A történet azt boncolgatja, hogy miként reagálnak az erős férfiak a hétköznapok kihívásaira.

Szeptember 11-én, vasárnap 11.00 órakor az Aranyszamár Színház és a Kabóca Bábszínház közös produkciója következik Volt egyszer egy… címmel. Máté Angi író különleges történetet mesél egy kislányról, aki elindult a világba. A programot 4 éves kortól ajánlják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában