A hot-dogtól a vattacukorig

2022.09.25. 16:39

Gyerekek és felnőttek is jól mulattak Sárszentmihályon

A kisvonat 2 órán keresztül járt egyfolytában szombaton, hogy a buszmegállókban megállva felvegye a mulatság helyszínére tartókat.

Hajdú Marianna

A Sárszentmihályi Boszorkányok is elroppták a mágikus táncukat.

Forrás: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A kora délelőtti órától várták a szórakozni vágyókat a Liget utca végére, frissen sütött lángossal és rózsa fánkkal. Már a reggeli óráktól nagy volt a sürgés-forgás. Az első szerelvény megérkezésére már minden a helyén volt. Az összes sátorban felkészülve várták az érkezőket. Az elmaradhatatlan kirakodóvásár mellett kézműves sátor, öko foglalkozás és kreatív asztal is települt a gyerekeknek a Zöldellő és az Apró Csodák egyesületek jóvoltából. Amit azonban szinte azonnal megrohamoztak az, a dodzsem és a körhinta volt.  A helyszínen volt a Sárvíz Tűzoltó Egyesület, és kutyás bemutatóval a Dog Plusz Egyesület készült.

árszentmihályi mulatságok
A bemutató érdeklődői még nem katonaérettek, de nagyon jó baka alanyok lehetnek pár év múlva.
Forrás:  Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

Katonai toborzó pontot is találhattunk itt, ahol lasszó helyett, haditechnikai bemutatóval igyekeztek új tagokat fogni az állományba. A színpad sem volt üres sokáig. Táncoltak rajta a Sárszentmihályi Boszorkányok és szenior örömtáncot mutatott be Pap Valéria. Mohácsi Gábor karate tudásával nyűgözte le közönségét.  Délután érkezett a sztárparádé Bereczki Zoltánnal, Alee-val, Somogyi Andrással és Gáspár Laci tette fel az I-re a pontot. A nap záróakkordja előtt a Prometheus tűzzsonglőrök játszottak a tűzzel, aki szikrát kapott a Discover Band-del járhatta a parázs táncot. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában