Augusztus 21-ig

2022.08.15. 10:32

Fotópályázatot hirdetett a Sóstó Látogatóközpont

Újra fotópályázatot hirdet a Sóstó Látogatóközpont. A fotózást kedvelők a Sóstó nyári élővilágát bemutató alkotásokkal indulhatnak. A pályázatra bárki jelentkezhet augusztus 21-ig.

Szekesfehervar.hu

Forrás: Pixabay.com

A Sóstó Látogatóközpont fotópályázatának célja, hogy megmutassák az idei nyár legszebb, a Sóstó élővilágát bemutató képeit. A pályázatra bárki jelentkezhet, maximum 3 fotóval. A képeket digitális formában kell benyújtani akkor is, ha az filmnyersanyagra lett exponálva. Minden pályázatnak tartalmaznia kell a fotós nevét és a beküldött képek egyedi címét. A fotókat e-mailben a [email protected] címre várják. A beérkezett pályázatokat a Sóstó Látogatóközpont munkatársai kezelik és fotográfusok véleményezik. Minden beküldött pályázatból a szakmai zsűri kiválaszt 1 darab fotót, amelyet a készítő nevének megjelölésével megosztanak a Sóstó Látogatóközpont nyilvános facebook oldalán, ahol azok egy szavazásban vesznek részt. A legtöbb szavazatot, „like”-ot elérő kép kerül ki győztesen a versenyből. A beküldési határidő: augusztus 21. éjfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában