Frissen Fejérből

2022.08.01. 07:20

Az elmúlt évek képzőművészeti munkái kaptak helyet a Velencei-tavi Galériában

A kisplasztikától a grafikákon át a festményekig számos képzőművészeti munka helyet kapott a Velencei-tavi Galéria nyári tárlatán – melynek záróünnepségére vasárnap került sor.

S. Töttő Rita

Bárány T. Rézia, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének Fejér megyei képviselője és segítői szervezték a kiállítást

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Fejér megyei képzőművészek nyári tárlatának záróakkordjára - azaz finisszázsára - került sor vasárnap délután a Velencei-tavi Galériában. Bárány T. Rézia, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének Fejér megyei képviselője és segítői szervezték a kiállítást a Fejér megyében élő, itt alkotó és a Velencei-tóhoz kötődő professzionális művészek munkáiból.

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

 Színes válogatást láthatott a tárlaton a látogató, téma és stílus szempontjából egyaránt. 

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

- Tavaly volt először, így idén szervezhettük meg második alkalommal a kiállítást – mondta el a feol.hu-nak a szervező, hangsúlyozva: a művészek által 2020-21-ben, esetleg 2022-ben készült alkotásokat vártak a tárlatra. 

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Festmények, grafikák, installációk, kisplasztikák, szobrok kaptak helyet a galériában, amelyeket most, a finisszázson láthatott utoljára így egy csokorban a közönség. A nyári tárlaton helyet kapott Bárány T. Rézia, Csóka László, Danka Attila, Gombos István, Hegedűs 2 László, Kohut Mihály, Koppány Attila, Kőnig Frigyes, Miklós János, Nagy Benedek, Paczona Márta, Pácser László, Péter Ágnes, Pinke Miklós, Revák István, Réti Ágnes, Révész Napsugár, Szegedi Csaba, Székács Zoltán és Szűcsné Novák Mária munkája.

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában