Frissen Fejérből

2022.07.15. 07:01

Zúztunk az éjszakában – EFOTT 2. nap (videó)

Nem csalódtunk, többen is felszántották a színpadot a Velencei-tó partján!

Szanyi-Nagy Judit

Hangulatok, érzések, szabadság

Forrás: Szanyi-Nagy Judit/Fejér Megyei Hírlap

A Sukorón július 13. óta zajló EFOTT 2022 szervezői csütörtökön sem mondtak csütörtököt: a meghívott előadók mind egy szálig tömegeknek segítettek a minőségi kikapcsolódásban. A látogatószám már ránézésre nagyobb volt a szerdai nyitónapénál, a hangulat azonban épp annyira zseniálisra sikeredett, mint az előző napi. Persze több ember nagyobb hanghatást jelent – ezt érzékeltük az egyes koncerteknél. S az is látszódott, hogy mindenki jól érzi magát, elfelejti a maga mögött hagyott félévet, nem gondol előre az iskolára – hiszen ez főleg a hallgatók bulija, ugyebár –, vagy éppenséggel kint hagyta a valóságot, azaz a munkát és minden egyéb gondot.

Az előadók tehát felszántották a színpadokat, s mi, fesztiválozók, egy kicsit úgy éreztük, a terep is hasonló kezelésen esett át, mert a por sajnos nem lett kisebb, hiába igyekeztek/igyekeznek locsolni a területet a szervezők. Mondjuk megvan a maga feelingje látványban, az is biztos.

A ByeAlex és a Slepp sokakat érdeklő és sokaknak tetsző produkcióját a közelben Yamina alapozta meg egy fergeteges partit csinálva, őket pedig a Wellhello követte a nagyszínpadon. A Fehérvárhoz kötődő Karácson Tamás "Fluor" és énekestársa, Diaz "retró" vizekre is evezett a koncert során, ugyanis olyan dalokat is elhoztak a tó partjára, mint a Mizu (tudják, álljunk össze, mint két kicsi legó). 

Eközben a szomszédban a Hősök zenélt, a közelben Paulina zendített rá a hangolást követően, de a felhozatalban a ShyGys, Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company és a mulatós Kis Grófo is szerepelt. 

Képgalériánk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában