EFOTT 2022

2022.07.18. 07:30

Napokon át zúztunk az éjszakában - Véget ért az országban mindenkit megmozgató, nagy sikerű sukorói fesztivál

Kedd estétől egészen vasárnap hajnalig főképp hallgatók és fia­talabb diákok lepték el a Velencei-tó sukorói part­szakaszát.

Szanyi-Nagy Judit

Napközben különféle standokkal, látványelemekkel várták egymást a kitelepülők, fesztiválozók

Forrás: S. Töttő Rita / FMH

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, vagyis az EFOTT évek óta nagy népszerűségnek örvend országszerte. 

Változatos koncerteken érezhették jól magukat a bulizók
Forrás: Szanyi-Nagy Judit / FMH

A fiatalok fesztiválján napközben nagy hangsúlyt kapnak a családbarát programok, a fürdőzés és a környezettudatos szemléletmód népszerűsítése, az este pedig rendszerint a féktelen bulizásé: a koncerteké, a zenéé. 

A keddi volt a beköltözős nap
Forrás: Szanyi-Nagy Judit / FMH


Ebben az évben két nagy külföldi előadó érkezett a tópartra, az angol John Newman lemezlovas-énekesként ugráltatta meg a közönséget, az amerikai hiphop és R&B énekes Akon pedig hangjával és közvetlenségével – bement a nézők közé énekelni – varázsolta el a rajongókat. 

Az egyik legjobban várt előadó: Akon
Forrás: Szanyi-Nagy Judit / FMH


S noha az idei EFOTT nagy ellensége volt az esőhiány mi­atti hatalmas por, illetve szombat hajnalban az erős szél nyomán tűz is keletkezett a rendezvény területén – személyi sérülés nem történt, a szakemberek két perc alatt sikeresen beavatkoztak –, a bulizók jókedve végig megmaradt. 

Fekete-fehérben is hangulatos
Forrás: S. Töttő Rita / FMH

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában