Gyereknapi játékarzenál

2022.05.17. 11:21

Hetedhét országra szóló vigasságra lehet számítani az idei játékfesztiválon

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hetedhét országra szóló vigasságra lehet számítani az idei játékfesztiválon május 28–29-én. Az erről szóló sajtótájékoztatót hétfőn tartották.

Kecskés Zoltán

A Hetedhét játékfesztivál mindig egy-egy tematika köré épül. 2017-ben a születésnapi előkészületekben segítettek a gyerekek

Forrás: FMH-archív

Lehrner Zsolt alpolgármester kiemelte, hogy a nagy érdeklődésre számot tartó kétnapos gyereknapi rendezvényhez a város 12 millió forinttal járul hozzá. Hozzátette, hogy reményei szerint a 10. Hetedhét Játékfesztivál – a 2020-ashoz hasonlóan – megmozgatja majd a családokat megyehatáron innen, s túl is. – Egy múzeum emlékeket őriz, amelyeket megoszt a látogatókkal. Idén arra kérjük a családokat, hogy készítsenek egy egyedi albumot a Hetedhét Fesztiválon készült fotókból, és osszák meg velünk május 22-ig. A szakmai zsűri által a 3 legjobbnak ítélt pályamunka készítői értékes nyereményekben részesülnek: örökös múzeumi belépő, ajándékcsomag, családi belépő Az Árpádok kora időszaki kiállításra a Szent István Király Múzeum felajánlásából, a Székesfehérvári Balettszínház jóvoltából 2 darab jegy az Aladdinra, illetve családi fagyijegy a Damniczki cukrászdába – mondta Nagy Veronika muzeológus. Benkő-Igaz Krisztina, az SZKKK szakmai vezetője kiemelte, a legfontosabb, hogy a gyerekek játsszanak, játsszanak egymással, a családjukkal és ismerkedjenek is közben. A mesés-játékos Hétpróba mellett színvonalas színpadi programok és szabadjáték várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyó családokat.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában