Különleges klubdélután

2022.03.13. 07:05

Várják a csatlakozókat a Balett Barátok Körébe

A nemrég alakult Balett Barátok Köre március 17-én jön össze újra – várják a csatlakozókat!

Bokros Judit, FMH

20210928 Aladdin, mesebalett, Fehérvári Balett, Vörösmarty Színház, Székesfehérvár. A képen: Egerházi Attila társulat igazgató. Fotó: Pesti Tamás PT Fejér Megyei Hírlap

A Székesfehérvári Balett Színház februárban hozta létre a rég tervezett Balett Barátok Körét. Az első klubdélutánon Egerházi Attila igazgató, Cristina Porres Mormeneo balettmester, magántáncos, és Gimesi-Kramár Judit produkciós menedzser köszöntötte a jelentkezőket, akik azért csatlakoztak, mert szeretnének többet tudni a társulatról, a balettszínházról, és szívesen betekintenének a színfalak mögé, részt vennének klubdélutánokon. A balettszínház a jelentkezők számára egy különleges, kedvezményekre jogosító tagsági kártyával is készül, melyet a klubdélutánokon vehetnek át a jelentkezők. A társulat még számos meglepetést ígér: exkluzív online tartalmak, ajándékok, különleges programok várnak a Balett Barátok Köre már meglévő és leendő tagjai­ra.

 

Következő találkozójuk március 17-én, csütörtökön 18 órakor lesz a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében. Ekkor beszélgetnek majd a balettszínház produkcióiról, kiemelve a következő, Pillangók című, háromfelvonásos táncszínházi estet. Szó lesz még Hogyan lettem táncos? címmel a táncoséletmódról, örömökről és áldozatokról, valamint a koreográfia művészetéről a színházművészeteken belül. Egerházi Attila vezetésével Cristina Porres Mormeneo, Kovalszki Boglárka és Fernando Gab­riel Luis Luis vesznek részt az alkalmon.

 

A kör folyamatosan várja új tagjait, akik a [email protected] e-mail-címen regisztrálhatnak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában