Frissen Fejérből

2022.03.20. 09:00

Ugorj be most! - előadás jótékony célra a Civil Központban

A Vörösmarty Színház művészei előadásában nagyszabású, improvizatív eseményre várják a közönséget a Fehérvári Civil Központba március 28-án. Az ukrán menekülteket segíti majd az Ugorj be most! jegyár bevétele.

S. Töttő Rita

Forrás: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

- A város ukrán menekültek megsegítésére létrehozott számláját szeretnénk támogatni azzal, hogy március 28-án 18.30-kor a megszokott jó hangulatú Ugorj be most! című előadásunkat a Fehérvári Civil Központ 250 fő befogadására képes színháztermébe hozzuk el - mondta el sajtótájékoztatón Pletser Ádám, az iGenerációért Egyesület elnöke. Az improvizatív előadáson a Vörösmarty Színház művészei vesznek részt. - Reményeink szerint jegyeladások bevételével tudunk majd hozzájárulni a nálunk elszállásolt menekülteknek, s mindeközben felvidítani azokat, akik erre a célra áldoznak. 

A szervezőknek, azaz az Értékmentők csapatának mondott köszönetet Mészáros Attila alpolgármester, hangsúlyozva: a karitatív cselekedet mellett jó lehetőséget biztosít ez az alkalom arra, hogy az emberek szórakozzanak és még jobban megismerjék a város színészeit. - Köszönjük a felajánlást, azt, hogy a Székesfehérváron elszállásolt és ellátott, Ukrajnából menekült családokat segítik a bevétellel - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában