Jótékonysági árverés

2022.03.09. 15:00

A művészvilág alkotásait várják Kápolnásnyéken

Már most több mint negyven művész ajánlotta fel alkotását arra a jótékonysági árverésre, melyet az ukrajnai háború elől menekülők megsegítésére szerveznek a Halász Gedeon Eseményközpontban. Ám még várják a további felajánlásokat is.

S. Töttő Rita

Forrás: pixabay.com

Március 19-én, azaz jövő héten szombaton nyílik azokból a felajánlott alkotásokból kiállítás a kápolnásnyéki Halász Gedeon Eseményközpontban, amelyeket aztán március ­27-én, vasárnap 11 órakor egy jótékonysági árverés keretében vásárolhatnak meg a művészetkedvelők – akik ilyen módon is szeretnének segíteni az ukrajnai háború elől menekülőknek. Az árverés teljes bevételéből az Ökomenikus Segélyszervezet munkáját támogatják a szervezők, azaz a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola. A szervezők tájékoztatása szerint a kiállításra, árverésre azonban még várják a felajánlásokat azoktól a művészektől, akik jó szívvel adják oda munkáikat e nemes cél érdekében. A kiállított alkotásokat a honlapjukon is elérhetővé teszik, hogy minél többekhez jusson el a lehetőség híre és a műalkotások képe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában