Akusztikus koncert

2022.02.14. 15:00

Szerelemre hangoltak Csákberényben

Horváth Irma és Kuharik Tamás adott hangulatos akusztikus koncertet vasárnap.

Bokros Judit

Horváth Irma és Kuharik Tamás párosa

Forrás: Bokros Judit

A Gróf Merán Fülöp Vadászati és Erdészeti Múzeum a február 14-i szerelmesek napja előtt különleges programra invitálta a bensőséges hangulatra vágyókat: a csákberényi Kuharik Tamás és a faluhoz ezer szállal kötődő Horváth Irma kettőse lépett föl. 

Szerelemre hangolva című műsorukban természetesen az ebbe a tematikába illő dalokat válogattak. A páros nem először lépett föl együtt, hiszen a közös munka tavaly nyáron, Irma verseket és prózákat tartalmazó könyvének megjelenése után kezdődött. 

Irma egyrészt saját verseit zenésítette meg, ehhez kérte a gitáros-énekes Tamás segítségét, valamint más helyi szerző versei mellett ismert könnyűzenei slágereket is feldolgoztak. 

Vasárnap a múzeum gyertyafénnyel hangulatosabbá tett belső terében főleg Irma versei hangzottak el, de a közönség Amorf Ördögök-, Cseh Tamás-, Dés László- vagy Bagossy Brothers-­feldolgozások révén is jobban ráhangolódhatott az érzelmek hullámhosszára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában