Frissen Fejérből

2022.02.02. 07:05

Megnyílt az Echo Innovációs Műhely tablókiállítása Fehérváron

Tablókiállítás nyílt az Echo Innovációs Műhely negyed évszázados tevékenységéről kedden, a civilek napján.

Kecskés Zoltán

Vargha Tamás országgyűlési képviselő méltatta a civilek munkáját a tablókiállítás megnyitóján

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Az erős civil hálózat a sikeres társadalom alapköve – hívta fel a figyelmet beszédében Vargha Tamás országgyűlési képviselő a Fehérvári Civil Központ előtti téren. Kiemelte, az Echo Innovációs Műhely 25 éve meghatározó civil szervezeti szereplője Székesfehérvárnak, és elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy olyan városban élhetünk, amelyben szeretnénk. Munkájukkal hozzájárulnak a közösség jólétéhez, fejlődéséhez, legyen szó szabadidős és környezetvédelmi programokról vagy karitatív munkáról. Mint mondta, a fehérvári közösségnek az ereje mutatkozik meg tevékenységükben, látjuk és tudjuk, hogy szükségünk van rájuk – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő, hozzátéve, hogy reméli, még 50 vagy akár 100 év múlva is ilyen sikeres szereplői lehetnek a székesfehérvári életnek.

 

Ezt követően Zugor Zsuzsanna, az Echo Innovációs Műhely elnöke a civilek napja alkalmából korábban meghirdetett pályázat eredményét ismertette, amely abból az elgondolásból született, hogy felhívja a figyelmet a civilek, a civil szervezetek társadalmi munkájára. Az Echo Innovációs Műhely a nyertes civil szervezeteknek – V–61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete, Pata és Mancs Terápiás és Oktatási Egyesület, Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány, Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, Székesfehérvár és Környéke Gazdakör Egyesület – egy kültéri tablókiállítást ajánl fel a 2022-es Önkéntesek Hete rendezvénysorozat részeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában