Frissen Fejérből

2022.02.28. 07:10

Kezdje el most a milliók gyűjtését, még nem késő! Figyelje továbbra is a Fejér Megyei Hírlapot

Szálljon ringbe a milliókért! Csatlakozzon a Gyűjtse a milliókat! játékunkhoz, amelyet tavaly decemberben indítottunk előfizetőink részére! Ha rendelkezik érvényes − a játék kezdetét követően minimum három hónapra szóló − előfizetéssel, akkor ne habozzon, játsszon Ön is!

FMH

Forrás: FMH

Esetleg Ön még nem előfizetője lapunknak? Akkor érdemes gyorsan változtatnia ezen, hiszen még nem késő, hogy Ön nyerje meg értékes nyereményeink valamelyikét! Hogy mit lehet nyerni? Sok-sok pénzt, hiszen a fődíj 5 000 000 Ft! További nyereményeink pedig: 5 × 1000000 Ft, 25 × 100000 Ft értékű vásárlási utalvány és 25 darab wellnesshétvége.

Figyelje továbbra is Fejér Megyei Hírlapot: még összesen hét darab milliós kupon jelenik meg, amelyekből öt darabot kell összegyűjteni és felragasztani a játékszelvényre. A szelvényt küldje be 2022. március 14-ig a 3501 Miskolc, Pf. 178 számra, hogy együtt izgulhassunk a március 29-i sorsoláson! A részletes szabályzat a mediaworks. hu/jatekszabalyzat oldalon olvasható. Örömteli játékot, sok szerencsét kívánunk! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában