Frissen Fejérből

2022.01.24. 13:00

Sukorói zenész, pusztaszabolcsi tanár a Hooligans új basszusgitárosa

Sukorói otthonában lepte meg a Hooligans zenekar a fiatal magyar nyelv és irodalom tanárt a napokban, hogy elmondják neki: ő lett a banda új basszusgitárosa. Romanek Gergely bizonyult ugyanis a meghallgatások után a legjobb választásnak.

S. Töttő Rita

Forrás: YouTube video

Számos meghallgatást tartott az elmúlt időszakban a Hooligans zenekar, hogy megtalálja a banda új basszusgitárosát. Idén január 3-án tartották az első meghallgatásokat, melyre Romanek Gergely is jelentkezett. A sukorói zenész – aki egyébként a pusztaszabolcsi székhelyű Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Gimnáziuma és Szakgimnáziuma tanára – úgy fest, nagyon jól teljesített a „megmérettetésen”. A zenekar bemutató videót tett közzé a napokban, melyben éppen „rajtaütésszerűen” tartottak a kiválasztott új bandatag felé Sukoróra. Itt mondta el Ördög Tibor, a zenekar énekese: „Az elmúlt három hétben sikerült kiválasztani az új basszusgitárosunkat” . Majd pedig már Romanek Gergely otthonában láthatjuk őket, ahol arra várnak, hogy bejelentsék neki: ő a kiválasztott. Ezt szimbolikusan egy ajándék pulóver átadással hozták tudtára. Gergő bevallotta: nem sejtett semmit, noha nagyon izgult. Romanek Gergőről kiderült: édesapja hangszerkészítő, 7 éves kora óta gitározik, basszusgitározik, zenél. A hétköznapokon pedig magyar irodalom és nyelvtan tanár. A Romanek Airlines zenekart testvéreivel közösen alapította, de számos más bandában is játszott.

A nagy pillanatról készült videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

„Lassan három hete vártam erre a pillanatra” – mondta, zavartan, meglepődve és mégis boldogan Gergő, s hozzátette: a legjobb helyre került, ahová csak lehet. „Remélem, nem csak én leszek büszke, hogy ebben az együttesben játszhatok, hanem ők is arra, hogy jó basszusgitárost sikerült találniuk” – tette hozzá. A zenekar hamarosan kezdi is az idei évi fellépéseket: a Gergővel kiegészült banda február 11-én lép fel először Veszprémben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában