Nagyszabású esemény

2021.12.02. 11:00

Jubileumi fúvós koncert Martonvásáron

A martonvásári Fúvószenekar immáron több mint 25 éve zenél együtt, melynek megünneplésére egy nagyszabású kiállítással egybekötött koncertet szerveznek most hétvégén a város Tóth Iván Sportcsarnokában.

Déri Brenda

A zenekar „25+1 Jubileumi koncert, Queen show és kiállítás” névre hallgató programja december 5-én vasárnap 16 órai kezdettel lesz látogatható, melyet a Beethoven Általános Iskola gyermekkórusával, a Dynamic Dance Crew Táncegyesülettel és Násztor Eszter énekessel valósítanak meg. A szervezők rendhagyó, 2 félidős programmal és sok-sok meglepetéssel készülnek. Ami a program menetét illeti, az első részben fog felcsendülni a zenekar dallamjátéka, majd a másodikban a Queen-show. A performance-okon túl pedig finomságokkal, megvásárolható ajándéktárgyakkal és a hosszú évek alatt összegyűjtött emlékekből, fotókból összeállított kiállítással várják az érdeklődőket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában