Tegyük szebbé a karácsonyt!

2021.12.04. 13:00

Jótékonysági Rock este az Ikon Clubban

ökk

Dcember 4-én, szombaton 19.00 órától Tegyük szebbé a karácsonyt! mottóval az Ikon clubban jótékonysági Rock este a Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóiért. 

Idén is összefognak a helyi zenekarok a Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóiért. December 4-én, szombaton az Ikon Clubban szerveznek jótékonysági estet koncertekkel és hajnalig tartó rock-metál partival. A belépő 1.000 forint, emellett jó szívvel fogadják a tárgyi adományokat is.

2019 után idén második alkalommal fognak össze a helyi zenekarok egy baráti társaság tagjaival, hogy szebbé tegyék a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban gondozott gyermekek karácsonyát. Az Ikon Clubban december 4-én, szombaton 19.00 órakor kezdődő jótékonysági esten a Wasted Beers, a The Royal Freak out és a The Rebels lépnek fel, a koncerteket után hajnalig tartó rock/metál party lesz Farald Lumis-al.

A támogatói jegy 1000 Ft, továbbá szeretettel fogadják a tárgyi adományokat: tartós élelmiszereket, tisztálkodószereket, könyveket, labdákat, párnákat, paplanokat és lakástextíliákat. A teljes bevételt az intézmény számára továbbítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában