Frissen Fejérből

2021.10.02. 07:05

Minden korosztálynak szólnak az Országos Könyvtári Napok fehérvári programjai

Idén is csatlakozik az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatához a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Városszerte számos kiállítással, interaktív programmal, előadással várják az érdeklődőket október 4. és 9. között.

Héjj Vivien

A Vörösmarty Mihály Könyvtár érdekes programokkal csatlakozik az országos kezdeményezéshez

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Sárosi István gyűjteményéből ezúttal állatos képeslapokat válogattunk, de büszkén mutatjuk be digitalizált kincseinket, azokat a 19. század végéről és a 20. század elejéről származó könyveket, folyóiratokat, kisnyomtatványokat – plakátokat, képeslapokat –, amelyeket a helyismereti csoportban digitalizáltak, és a honlapunkról elérhetővé tettek. Több program mutatja be a könyvek, az olvasás jótékony hatását, ami az elmúlt időszakban mentális egészségünk megőrzéséhez nagyban hozzájárult – tájékoztatta lapunkat Buriánné Tarró Edit, a könyvtár igazgatója.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár érdekes programokkal csatlakozik az országos kezdeményezéshez
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Mindezek mellett kiállításokkal, gyerekprogramokkal is készülnek a szervezők, valamint az idősebb korosztály tagjait online játékokkal várják. A programok részleteiről az érdeklődők a Vörösmarty Mihály Könyvtár honlapján tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában