szeptember 27. - november 11.

2021.09.28. 07:00

Őszi múzeumi fesztivál a megyeszékhelyen

Számos izgalmas program várja szeptember 27. és november 11. között a múzeumokat és kulturális programokat kedvelőket a megyeszékhelyen.

Szanyi-Nagy Judit

A Múzeumok őszi fesztiválja elnevezésű programsorozat keretében szeptember 28-án, kedden 18 órától a Hetedhét Játékmúzeumban Gyöngyélet címmel zenés irodalmi műsort hallhatnak a biedermeier jegyében, míg szeptember 29-én, szerdán 15 órától tanévkezdő múzeumpedagógiai börze zajlik a Csók István Képtárban. Ez utóbbi regisztrációköteles! A rendezvénysorozat szeptember 30-án, csütörtökön is folytatódik: a Csók István Képtárban este 6 órától ad koncertet a Kovács Linda–Bögöthy Ádám duó. Október 1-jén, pénteken már mozgalmasabb lesz a nap. Ekkor kerékpáros városnézésre invitálják az érdeklődőket Székesfehérvár belvárosába és a környező külvárosokba, miközben a Csitáry-éra épületeiről, építkezéseiről esik szó. A részletes programlista a Szent István Király Múzeum közösségi oldalán található meg és olvasható el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában