Frissen Fejérből

2021.07.29. 18:30

Nyaralni indult a kedves fehérvári űrlény, ARi BARi, erről pedig dal is született

Napsütés, haverok, strand...ennél nyáribb hangulatú nótát keresve sem talál az ember!

Elekes Gergő

Forrás: Youtube

Portálunk felületén már többször hírt adtunk a fehérvári Kovács Norbert és a tihanyi Körmendi Roland, azaz SMiTHMUSiX gyerekeket megcélzó barátjáról, ARi BARiról. A mókás kis figura csütörtökön rukkolt elő legújabb dalával, mely a Hurrá, nyaralunk! címet kapta. Az időzítés tökéletes, hiszen ki ne szeretne ebben a tikkasztó forróságban egy finom fagyi elfogyasztása után csobbanni egyet a Velencei-tóban vagy a Balatonban. Pontosan ezt teszi a barátságos űrlény is, gondolatait pedig mint mindig, ezúttal is egy fülbemászó nótába csomagolja.

A videoklipet ezúttal is a Nextage Film hozta tető alá Kelemt Bence, Elek Péter, valamint Körmendi Roland és Kovács Norbert rendezésében.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.feol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/ari-bari-koronavirus-home-office-suri-iren-pszichologus-gyerek-4917928/

https://www.feol.hu/kultura/helyi-kultura/megerkezett-a-fehervari-kedves-urleny-ari-bari-legujabb-dala-video-4837522/

https://www.feol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/uj-dallal-rukkolt-elo-a-kedves-fehervari-urleny-ari-bari-video-4459555/

https://www.feol.hu/kultura/helyi-kultura/az-urbol-erkezett-szekesfehervarra-ari-bari-a-gyerekek-legujabb-baratja-4115825/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában