Frissen Fejérből

2021.05.18. 16:39

Kiss Gábor legújabb meséje kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól

A székesfehérvári Kiss Gábor író, költő neve nem lehet ismeretlen a megyeszékhely lakóinak körében.

feol.hu

Gábor szerint a legfontosabb amit tudsz adni a másiknak, az időd!

Fotó: FMH-Archív

Nem kisebb dolog történt vele, minthogy Gabes Way néven megjelentett műveinek sora a hétfői nap alkalmával újabb szerzeménnyel gazdagodott. A Howmet Köfém, a Howmet Keréktermék és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával megjelent nyolcadik könyve, mely egy 330 oldal terjedelmű mese. A kiadvány különlegessége, hogy illusztrációit a Keréktermékes dolgozók gyermekei, illetve a Vörösmarty Általános Iskola diákjai készítették. A műveikből összesen 34 db, színes gyermekrajz került a kötetbe.

Fotó: Kiss Gábor

A történet egy kisfiú életét kíséri végig gyerekkorától egészen a szülővé válásig. Kiss Gábor részletesebben úgy nyilatkozott művéről, hogy a főszereplője egy egyedi, különleges világot talál ki magának, ahova mindig útra kelhet, mikor egyedül érzi magát, és amolyan „éber álomba” merül ilyenkor. A mesét nagyon színes történetek tarkítják, nincsen benne gonosz és mondhatjuk, hogy mesélve tanítanak. A költő korhatár nélkül ajánlja művét kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

„Aki felnőttként is mer mesét olvasni, annak is tetszeni fog”

- osztotta meg velünk a költő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában