Frissen Fejérből

2021.05.04. 21:37

Idén sem lesz FEZEN

Több mint 2 év szervezési munkája és az elmúlt hónapok kilátástalan esélylatolgatása után úgy döntöttek, hogy a 2020-as után, a 2021-es FEZEN Fesztivált is kénytelenek lemondani – írják közösségi oldalukon a FEZEN szervezői.

feol.hu

20190726 Székesfehérvár FEZEN második nap, Margaret Island, Dream Theater, Majka. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyi Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap-archív

Rengeteg szempontot figyelembe vettek, rengeteget egyeztettek, ám döntésüket 2 fő indok alapján hozták meg:

- a nemzetközi előadók nagy része már átkötötte 2022-re a FEZEN-es fellépését és, akikkel pótolni szerették volna őket sem bíznak abban, hogy idén tudnak biztonságosan utazni.

- Nagyon sokan nem váltották vissza a belépőket és biztosan lesznek még, akik még nem rendelkeznek majd védettségi igazolvánnyal a FEZEN időpontjában, így őket teljesen kizárnák, ami nem fordulhat elő!

„Hiszünk benne, hogy a fesztiválozás a szabadságról szól, nem a korlátokról!

Nagyon nehéz volt úgy döntést hozni, hogy jelenleg semmilyen operatív információnk nincs a zenés-táncos rendezvényekről, az idő viszont halad. Hisszük, hogy ez a legkorrektebb döntés a mostani helyzetben, bármennyire fájdalmas.

Hiszünk benne, hogy belátható időn belül véget ér a járvány, és 2022-ben szabadon, egészségesen tudjuk majd ünnepelni a FEZEN 25 (!) éves jubileumát, amire nagyon készülünk!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában