Frissen Fejérből

2021.04.22. 17:41

Ismét lehet kölcsönözni a bicskei teraszon

Ismét lehetőség van a könyvtár teraszán az előre összekészített, kölcsönözni kívánt könyvcsomagok átvételére.

Borsányi Bea

Egy jó könyv mindig hű barát, aki jótanácsot ad

Fotó: Fehér Gábor (FMH-Archív)

Érvényes olvasójeggyel rendelkezők, előre leadott igények alapján összekészített csomagok formájában kölcsönözhetnek könyveket és régebbi folyóiratokat, amelyeket a teraszon adnak át.

Az átvételre keddtől péntekig 10-18 óra között, szombaton 9-13 óra között van lehetőség, de a csomagok átvételének pontos időpontját telefonon, illetve e-mailen előre egyeztetik az olvasókkal. Az átvétel a könyvtár bejáratánál található teraszon történik, ahol egyszerre egy kölcsönző tartózkodhat.

A kölcsönzési igényt munkanapokon 9-15 óráig a 22/565-115 vagy a 20/366-2084-ös telefonszámokon lehet leadni, vagy e-mailben is elküldhetik az [email protected] címre. Kölcsönzéshez adják meg a nevüket, az elérhetőségüket, valamint a kölcsönözni kívánt művek címét, illetve, ha tudják szerzőjét!

A könyvek kiválasztásában segít könyvtár katalógusa, amelyet otthonról, interneten is el lehet érni az opac.nkvk.hu címen, illetve az újdonságokról összeállításokat is találnak az intézmény közösségi oldalán.

A jelenleg olvasóknál kölcsönzésben lévő könyvek határidejét meghosszabbítják, a zárva tartás idején újabb késedelmi díjak nem keletkeznek. Aki szeretné visszaadni a nála lévő dokumentumokat, az természetesen megteheti. A teraszon visszavett könyvcsomagok 72 órára karanténba kerülnek, csak ezt követően válnak ismét kölcsönözhetővé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában