nőnap

2021.03.04. 22:01

A hölgyek szívéhez, lelkéhez is eljutnak – Frissítve!

Különleges versekkel, ismert slágerekkel és szonettekkel készülnek nőnap alkalmából a Vörösmarty Színház társulatának férfi tagjai.

Héjj Vivien

Nőnapi műsorra készülnek a színház színészei

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Pályám kezdete óta kísért egy mondat Franz Kafka A per című regényéből: „És a női kezek csendben sok mindent elvégeznek.” Ez a mondat végigkísérte a pályámat, az életemet. Láttam a női kezet, amint az újszülött kisbabát magához szorítja, a női kezek ápoltak, tápláltak, simogattak. Csodálatosak a női kezek, és csodálatosak a nők – fogalmazott Szikora János, a Vörösmarty Színház igazgatója.

Nőnap alkalmából meglepetésszerűen több közintézményt is meglátogatnak majd a társulat férfi tagjai. Keller János, a műsor ötletgazdája elmondta, felcsendülnek ismert slágerek, versek, szonettek.

Nőnapi műsorra készülnek a színház színészei
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Ha nem is igazi virágot nyújtunk át, azt gondolom, a hölgyek szívéhez és lelkéhez el fogunk jutni ezzel a különleges csokorral – fogalmazott Keller János színművész.

– Nem nagyképűség, ha azt mondom, az én sikereim mögött rengeteg fehérvári nő áll, őket szeretném köszönteni – fogalmazott Gáspár Sándor, aki Kozáry Ferenc színművésszel együtt szintén részt vesz a nőnapi műsorban.

Frissítés:

Sajnos elmarad az előadás

SZÉKESFEHÉRVÁR A Vörösmarty Színház művészei és minden munkatársa hetek óta készült arra, hogy a színházkedvelők hosszú idő után élőben, személyesen élhessék át az általuk nyújtott élményt. Az előzetes tervek szerint a teátrum férfi színészei a várost járva zenés produkciókkal köszöntötték volna az intézmények és a cégek hölgydolgozóit nőnap alkalmából. A súlyosbodó járványhelyzet és a korlátozások miatt a színház elhalasztja meglepetésműsorát, de amint biztonságosan lehetőség lesz rá, pótolják az előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában