Házhoz vitt romantika

2021.02.15. 07:15

Váradi Eszter Sára és Keller János lepte meg a fehérváriakat Valentin-napon

A Vörösmarty Színház két művésze meglepetéssel készült a szerelmesek napjára. A város több pontján felbukkanó buszt és a rövid műsort mindenhol örömmel fogadták.

Borsányi Bea

Szép számú közönség várta a művészeket az egyes helyszíneken

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Már a színház épületénél, az első színhelyen is mintegy félszáz ember, fiatalok és id ősebbek gyűltek össze Valentin-nap délutánján, hogy meghallgassák Váradi Eszter Sárát és Keller Jánost, akik útra keltek, hogy a székesfehérváriak otthonába vigyék a jó hangulatot.

Szép számú közönség várta a művészeket az egyes helyszíneken
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az első felcsendülő dal a Csak egy tánc volt, ami máris kissé felmelegítette a hallgatóságot, akiknek a jó része az előadott három dalt követően átment a Jávor Ottó térre, a zenés körút második állomására. Itt már olyanok is akadtak, akik a környező házak ablakából, vagy erkélyéről élvezték a rövid előadást. A második állomáson újabb számok hangzottak el. Az egész délután egyik érdekességét egyébként az adta, hogy minden állomáson más-más nóta került sorra. Az ötletgazda, Keller János elmondta, nekik is hiányzik már a közönség, akikkel hoszszú ideje nem találkozhattak személyesen. Ezért is gondoltak arra, hogy Valentin-nap alkalmából házhoz viszik a romantikát.

A Vörösmarty Színház kisbusza délután 2 és 5 óra között több helyen is megállt, nagy kört leírva a városban, amelynek során érintették még a Sarló utcát, a Tóvárost, a Palotavárost, a Csónakázó-tavat és az Országalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában