Esély

2021.01.21. 13:25

Ismét bemutatkozhatnak a tehetségek Bakonycsernyén

Idén is lehetőséget biztosítanak a településen a tehetségeknek a bemutatkozásra, ezért újra fotópályázatot hirdetnek, hogy elkészülhessen a jövő évi naptár.

Palocsai Jenő

Akár ez a helyben készített fotó is lehetne a naptár egyik téli lapján

Fotó: önkormányzat archív

Turi Balázs polgármester elmondta: – A nagyközség önkormányzata fotópályázatot hirdet helyi lakosok számára egy 2022-es naptár megjelenéséhez, melybe a 2019–2020–2021-es években a településünkről készült fotókat várja. A pályamunkákat a [email protected] címre kell elküldeni és a könnyebb beazonosíthatóság érdekében arra kérünk mindenkit a szervezők nevében, hogy legyenek megcímkézve a fotók, vagyis szerepeljen rajtuk a készítő neve, és az exponálás napra pontos ideje.

Mint megtudtuk, a naptárba kerülő fotók elbírálásában egy szakmai zsűri vesz részt, aki az év végén, egyszeri alkalommal, a teljes gyűjtemény megtekintésével hozza meg döntését. Természetesen sem a készítőknek, sem az érdeklődőknek nem kell olyan sokat várni a nagy találkozásra, ugyanis a folyamatosan beérkező fényképeket kéthavonta bemutatják majd a nagyközönségnek a polgármester közösségi oldalán. Ez azért is fontos, mert ezzel egyidejűleg közönségszavazásra bocsájtják a beküldött pályamunkákat. A várhatóan beérkező sok szép fotó közül az válhat közönségdíjassá, amely szavazati szám alapján a legtöbb like-ot kapja.

Akár ez a helyben készített fotó is lehetne a naptár egyik téli lapján
Fotó: önkormányzat archív

Bár a közönségdíjas fotó díj nem egyenértékű a naptárba kerülés feltételével, de azért érdemes kivívni ezt a különdíjat is. Az önkormányzat kéthavonta újra és újra megjelenteti, hogy az adott ciklusban melyik kép lett a közönségdíjas. A készítője nemcsak a közönség figyelmét kapja ajándékba, hanem egy oklevél és fotókollázs-keret birtokába is jut.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában