utalványra lehet váltani

2020.06.16. 07:15

Folytatás következik jövőre a Székesfehérvári Balett Színháznál

A Székesfehérvári Balett Színház a jövő évben pótolja a vírushelyzet miatt elmaradt előadásokat: a lehetőség Homokrajzok, a Rómeó és Júlia és az Aladdin darabokat érinti.

Korondy Tamás

A jegyeket vagy bérleteket igény szerint utalványra lehet váltani – ezt július 20-ig kell jelezni az intézmény felé – olvasható az önkormányzat kommunikációs központjának közleményében.

A Homokrajzok 2020. március 30-i előadást 2021 áprilisáig, a Rómeó és Júlia 2020. április 30-i előadást 2021 márciusáig fogják pótolni, amikre érvényesek maradnak a már megváltott jegyek. A 2020. április 28-29-i elmaradt Aladdin mesebalett bemutatót és az előadásokat 2021. január–február hónapokban pótolják, melyekre szintén érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek, bérletek.

Igény esetén a megvásárolt jegyeket utalványként váltják be a Balett Színház más előadásaira az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Pénztárában (Vörösmarty Színház).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában