Székesfehérvár, te csodás!

2020.05.23. 15:29

„Van egy hely, ahová mindig jöhetsz velem” – Megjelent a Blahalouisiana új klipje

A Road Movie sorozatban olyan városokról, régiókról készítenek egy számot és hozzáillő klipet az alkotók, amelyek számukra fontosak. Schoblocher Barbara és csapata Székesfehérvárt énekelte meg csodaszép új dalukban.

Bokros Judit, feol.hu

A Road Movie sorozat hatodik tagja lett ez az új klip, melyet az ismert rendező, Szimler Bálint készített. Blahalouisiana tagjait Székesfehérvár ihlette meg, amelyhez megismerkedésük, megalakulásuk is kötődik. A nosztalgikus hangulat miatt azonban bárki a magáénak érezheti a dalt – nyilatkozta korábban lapunknak Schoblocher Barbara énekesnő.

Május 23-án, szombaton jelent meg a Blahalouisiana rég várt klipje, az Éjjel a főutcán, melyet Székesfehérváron forgatott a hatalmas stáb még tavaly ősszel. A jelenetekhez természetesen rengeteg utómunkára volt szükség, de a végeredményért megérte várni! A lélegzetelállító és egyedi látványvilágú klip, és a zenekarra jellemző varázslatos hangzásvilág hamar magával ragad, és, ha élhetünk szóviccekkel, az egekbe repít. Következzék hát a videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában